Ale trafi?o... Nie b?d? gra? derbów : (
Wydaje mi si?, ?e teraz jest to troch? "równiej" u?o?one ani?eli w poprzednim sezonie... Ale i tak dojdzie do wielu zmian i pewnie sporo nowych zespo?ów w??czy si? do walki...
Ja za to mam dwa pojedynki derbowe. Trzeba jako? si? pokaza?, cho? moja si?a ognia nie jest zastraszaj?ca, to wi?kszo?? zawodników si? b?dzie rozwija? Nie mo?e by? g?upich wpadek, tak jak to mia?o miejsce w zesz?ym sezonie
Grupa trudniejsza, ni? w poprzednim sezonie, ale jak zawsze b?d? walczy? o pierwsz? "4". Dwa zwyci?skie mecze w kieszeni o reszt? b?d? musia? powalczy?
znowu ja? bez sensu, na szcz??cie teraz mam wszystkich najlepszych m?odzików do dyspozycji wi?c mam nadzieje, ?e przy odrobinie szcz??cia i pokombinowaniu taktyk? rozjad? Seb? i ca?? reszt? leszczy o tio w ogóle nie wspominam, bo a? mam wyrzuty sumienia, nie lubi? bi? s?abszych i mniejszych
dobrze ?e nie pod skór? mniejsza z tym, liczysz na 4 punkty? Musz? Ci to wybi? z g?owy, bo znów pomy?lisz, ?e mo?esz by? mistrzem. Sprawdza?em twój sk?ad przed chwil? Masz lepszych zawodników, ale to w?a?nie mój atut Zagram z Tob? jednym napastnikiem, ?eby nie by?o Ci tak przykro, ?e stracisz tyle bramek
hehe
Ja nie licz? na 4 pkt, tylko na 6, ale nie chc? Ciebie kompletnie ogo?aca?
A co do taktyk i sk?adów - nie wiem, czy mam lepszy. Do tego piszesz, ?e zagrasz ze mn? jednym napastnikiem? Hmmm. Blef czy szczero???
Blef.. mam trzech napastników i od pocz?tku mam wszystkich do dyspozycji. Jednego musz? wys?a? na obóz, jeden odejdzie gdzie? ko?o 20 dnia sezonu i jeden zostanie,wi?c w pewnym momencie b?d? gra? jednym napastnikiem, ale jeszcze nie teraz
nie?adne Seba, tak koleg? ogrywa?, chyba nie mam wi?kszych szans z Tob?, poka? swoich zawodników, co? tam musisz kisi? dobrego, w dodatku kontuzji dozna? mój najlepszy pomocnik.
wygrana 5-1 ale mialem w skladzie jednego 21latka kto kurfa ma urodziny 3 dnia sezonu ?! W kazdym razie wieczorem zagram bez niego, a moze rywal nie zauwazy ;-)
Widzisz jahu - tak ko?cz? ci, którzy chc? mnie zla?
Ale nie do?uj si?, rewan?e to cz?sto zupe?nie inne mecze. Niemniej jednak licz? na komplet :mrgreen:
moi zawodnicy cienko graja niestety... musz? okrzepn??, a przynajmniej trzon kadry. S?aba obrona, a napastnicy te? nic nie graj?. pomoc najlepsze i te? nic nie prezentuje, chyba nie potrafi? wykrzesa? z nich odpowiednich mo?liwo?ci..