zbliżają się MŚ i w kraju przybyło ekspertów piłkarskich.
W związku z tym proponuję zabawę w typera.
Wpisowe: 10 PT - wysyłacie do mnie - nie bójcie się nie ucieknę z kasą za Kajmany Uważam, że tak będzie łatwiej przy rozliczeniu.
Nagrody:
1. 50%
2. 30%
3. 20%
Nie wiem jeszcze jak będziemy typować - czy wszystkie cz wybrane mecze, ale na pewno etapami, a nie wszystko na raz. Ja osobiście uważam, że lepiej wybrane mecze i tylko 1 X 2. Musimy ustalić do ma do czwartku.
Jakieś sugestie?
Od siebie dodam, że może być mniej lub więcej niż 10 PT - chodzi o dobrą zabawę.
Dla mnie 10 pt jest idealne. Nie duzo ale na pewno będzie sporo chętnych i pula uzbiera się pokazna. Ja wchodze w to. I proponowalbym typy na kazdy mecz 1X2
ja tez wchodze... 10 pt moze byc jesli bedzie duza liczba osob...
chyba ze zrobimy jak u mnie w jobie obstawiamy kazdy mecz za 1 pt i typujemy dokladny wynik... jesli nikt nie trafi pula z danego meczu przechodzi na kolejny a na koniec to co zostaje dostaje proporcjonalnie najlepsza 3...
przy takim zalozeniu bylo ciekawie jak kilka meczy z rzedu nikt nie trafil i nagle w puli robila sie duza kasa
to tylko taka sugestia... ;p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2018, 08:15 przez misiekmk.)
(12.06.2018, 09:33)misiekmk napisał(a): hmmm te 10 pt wpisowego to chyba nie przez mzta... podarownych pt nie da sie przeslac dalej czy sie myle ?
Masz rację. Teraz sobie przypomniałem. Robiliśmy kiedyś takiego typera w PF. bitoff dostał kilkaset PT, a później nie mógł ich posłać dalej i musiał kupować.
Zobaczymy ilu będzie chętnych. Ewentualnie mogę później kupić 500 PT. Nie ma problemu
Czwartek, 14. czerwca 2018:
A 17:00 ROSJA ARABIA S.
Może zróbmy 20 PT?
Obstawiamy wszystkie mecze z dnia na dzień.
Aktualizacja tabeli wyników codziennie wieczorem.
Dodałem terminarz w pierwszym poście. Później dodam tabele z uczestnikami.
Ja sądze to powinniśmy zrobic wpisowe po te 20pt.
Zebrać listę chętnych, i nikt nie przelewa nigdzie tokenów, tylko na koniec jak juz podliczymy i podzielimy ile wygrany bierze i ile reszta, to wtedy każdy kto brał udział prześle te tokeny, ja tam mam do wszystkich zaufanie więc mi tam rybka, ale możemy zrobić w drugą strone jak tak wolicie
Ps: Mnie tak czy siak tez dopisz zadi